Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmiddag. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.
Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
Kok brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg brokkoli, gulrot, vårløk og cherrytomat i en smurt ildfast form.
Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
Smelt smør i en kjele på middels varme.
Tilsett mel og rør det godt inn, slik at det blir en tykk og jevn masse. La det surre under omrøring i ca. 2 minutter.
Ta kjelen av varmen og tilsett litt melk om gangen mens du rører godt med en visp. Sett kjelen tilbake på platen og la sausen småkoke i ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over fisken, og strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.