0%
Loading ...

Horn med Ost & Skinke

Total tid: 1 time 20 min Nivå: Øvet
Gå til oppskrift Skriv ut
0 Legg til i favoritter
Deilige horn fylt med ost og skinke
pinit Vis Galleri 4 bilder

Deilige horn fylt med ost og skinke er herlig å servere rykende ferske rett fra stekeovnen, men egner seg så klart også i matpakka og som turmat (de kan varmes på bålet!). Lag dobbel porsjon når du først er i gang, så har du deilige horn på luringa i fryseren når du har lyst på noe godt!

Horn med Ost & Skinke

Pinoppskrift
0 Legg til i favoritter
Tilberedingstid 60 min Koke-/Steke tid 20 min Total tid 1 time 20 min Nivå: Øvet Koke-/Steke temperatur: 200  C Kalorier: 6247 Beste sesong: Passer hele året, Vår, Sommer, Vinter, Falle

Beskrivelse

Ingredienser 1 porsjon gir 18 horn

Matlagingsmodus Funksjonshemmet

Deig

Væske

Ost- og Skinkefyll

Før steking

Slik gjør du det!

  1. Ha alt det tørre til deigen i en bolle

    Ha alt det tørre til deigen i en bolle.

  1. Smelt smør

    Smelt margarin, ha i væske og varm det til 26-28 °C.

  1. Rør inn væsken

    Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin.

    Når deigen eltes i kjøkkenmaskin, vil temperaturen stige gradvis. Tidligere var det anbefalt å lunke væsken til 37 °C, men ved tilstrekkelig elting i maskin kan temperaturen stige for mye og gjærcellene kan dø. Elter du for hånd, eller ikke har mulighet til å elte lenge nok, vil ikke temperaturen stige så mye. Da kan væsken med fordel lunkes til 37 °C for raskere heving.
  1. La deigen heve

    La deigen heve i ca. 1 time, til dobbel størrelse. Hvis du baker for hånd uten kjøkkenmaskin, kan det være greit å holde igjen noe av melet.

  1. Del deigen i tre

    Del deigen i tre. Kjevle ut runde pizzadeiger. Del dem i seks trekanter. Ha på skivet skinke og ost og rull hver trekant i sammen med den breieste delen først.

  1. Legg hornene på et stekebrett

    Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. Pass på at spissen blir liggende på undersiden. Etterhev under klede i ca. 20 minutter.

  1. Pensle hornene

    Pensle hornene med vispet egg og strø over sesamfrø eller valmuefrø. Stek hornene på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist.

Nøkkelord: Bakverk, Fine Brød og Rundstykker

Har du laget oppskriften?

Tag #wpdelicious og #deliciousrecipesplugin om du har laget denne oppskriften. Følg @wpdelicious på Instagram for flere oppskrifter.

Fest denne oppskriften for å dele med venner og følgere.

pinit
Oppskriftskort drevet av WP Delicious

Fam. Emmori

Mat og Livsstil Blogg

Hei, vi er Emmori, og har en blogg om mat og livsstil vi selv følger. Her vises litt av vårt daglige virke. Håper det kan inspirere, men ikke følg andre en deg selv.

Vurder denne oppskriften

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg til et spørsmål

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vurder denne oppskriften

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg til et spørsmål

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

0 Legg til i favoritter
Min
0 Legg til i favoritter

Del den på ditt sosiale nettverk