Gresk salat er så enkelt, men allikevel så fantastisk godt på varme sommerdager. Perfekt som en egen rett, servert med tzatziki og godt brød. Eller som tilbehør til grillmaten.
Gresk salat er så enkelt, men allikevel så fantastisk godt på varme sommerdager. Perfekt som en egen rett, servert med tzatziki og godt brød. Eller som tilbehør til grillmaten.
Skjær tomat i store biter, Cherry tomater i to og løk i ringer. Ha det i en bolle.
Skrell agurk, del den i to og skrap ut innmaten med en skje. Skjær den deretter i skiver, og ha skivene i bollen. Ha også oliven i bollen.
Tilsett olivenolje og oregano. Bland sammen og la stå noen minutter.
Vask og tørk salaten, riv den i grove biter og anrett på et stort fat.
Legg på grønnsakene i bollen, og smuldre over litt fetaost. Dryss eventuelt litt grovmalt pepper over før servering.