
Koteletter er populært på grillen, og denne oppskriften kan du bruke på både sommerkoteletter, nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter. Litt god bbq-saus gir kotelettene et ekstra løft, og den spennende maissalsaen er perfekt tilbehør.
BBQ-koteletter med maissalsa
Beskrivelse
Koteletter er populært på grillen, og denne oppskriften kan du bruke på både sommerkoteletter, nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter. Litt god bbq-saus gir kotelettene et ekstra løft, og den spennende maissalsaen er perfekt tilbehør.
Ingredienser
Maissalsa
Koteletter
Server med
Hvordan løse denne oppskriften!
Grønnsaker
-
Mais kolbe eller hermetisk?
Skjær maiskornene av kolben eller hell hermetiske maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.
-
Finhakk grønnsaker!
Finhakk løk, hvitløk, chili, tomat og koriander. Bland med mais.
-
Rør inn honning, olje og lime!
Rør inn honning og olivenolje. Smak til med limesaft og litt salt og pepper.
Koteletter
-
Klargjør koteletter før grilling!
Tørk av kotelettene med litt kjøkkenpapir.
-
Legge koteletter på grillen!
Bruk en skarp kniv og skjær noen snitt i fettranden på kotelettene, slik at du unngår at de krøller seg under grilling.
-
Pensle!
Pensle kotelettene med litt olje på begge sider. Krydre med litt salt og pepper.
-
Grilling!
Grill kotelettene på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Legg dem over på indirekte varme når de har fått fin grillfarge. Pensle med bbq-saus når kotelettene begynner å bli ferdige.
Klar for servering
-
Server med!
Server kotelettene med maissalsa, avokado, frisk koriander og mer bbq-saus.
Næringsinnhold
Porsjoner 4
- Pr porsjon
- Kalorier 620kcal
- % daglig verdi *
- Totalt fett 38g59%
- Totalt karbohydrat 36g12%
- Protein 31g62%
* Prosent av daglige verdier er basert på en diett på 2000 kalorier. Din daglige verdi kan være høyere eller lavere avhengig av kaloribehovet ditt.
Har du laget oppskriften?
Ofte Stilte Spørsmål
Skjær maiskornene av kolben eller hell hermetiske maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.
BBQ-saus er et must til spareribs og annet grillsnadder på sommeren. Her er oppskrift på en nydelig saus.